This website is using cookies
×

Nintendo Wii spelcomputer techniek

Nintendo Wii Nintendo Wii

Wii (spreek uit 'wie'),  is Nintendo's spelsysteem voor thuis
Het Wii-systeem en zijn bewegingsgevoelige controllers, de Wii-afstandsbediening, zijn zo ontworpen dat iedereen van de spellen kan genieten, ongeacht diens mogelijkheden of ervaring. Wii is daarnaast meer dan een spelsysteem. Met de ingebouwde Wii-kanalen kun je over het internet surfen, je digitale foto's bewerken, het nieuws en het weer bekijken en nog veel meer. Of je nu een ervaren gamer bent, al jaren niet meer hebt gespeeld of nog nooit een spelsysteem hebt aangeraakt, Wii heeft precies wat je zoekt: plezier!

Wii en gezondheid

Het paradepaardje van de Wii is thuisfitness. Door de realistische bewegingen worden volgens Nintendo de nodige calorieën verbrandt. Naar deze theorie is wetenschappelijk onderzoek gedaan die is te lezen in Wii met betrekking tot de beweegnorm. In dit onderzoek is naar voren gekomen hoeveel men moet sporten met de wii sports spellen tennis, honkbal en boksen voordat men aan de beweegnorm voldoet.

Wiiu Console

In 2012 komt Nintendo met de opvolger van de Wii. De console heeft de naam WiiU gekregen. Onderstaande video geeft een impressie van de mogelijkheden van de nieuwe WiiU spelcomputer.

 

Wii Accesoires

Wii Fit + Balance Board

Wii Motion Plus

Techniek

Documentatie

Laatst aangepast op woensdag 01 augustus 2018 22:46
×

TOP