This website is using cookies
×

Rib boot Experience Amsterdam

- 46%
Rib boot Experience Amsterdam

Rib boot Experience De RIB Experience is een activiteit vol adrenaline en gezelligheid waar nog lang over wordt nagepraat.

Je gaat aan boord en vaart richting de hoge snelheid baan! De adrenaline begint te stijgen, je gaat zo knallen over het water!  Nadat iedereen zijn veiligheidsjasje aan heeft en alle veiligheidsinstructies door de kapitein zijn gegeven, kun je aan boord van de RIB om 20 minuten te genieten van veel adrenaline, snelheid en scherpe bochten! Wat vaart de RIB soepel en stevig op het water en wat behaalt de boot een hoge snelheid! Geen golven? Geen paniek! De RIB-boot creëert met haar scherpe bochten zelf mooie golven om over te springen/planeren.

Arrangement - 30 minuten varen, 20 minuten in het snel vaargebied racen op de RIB-boot- Onder leiding van een werknemer van Experience Events en een ervaren kapitein-Fotomoment in en op de RIB-boot- Totale duur van het arrangement: 30 -60 minuten- De RIB boot experience is al te boeken vanaf 1 persoon.

Het maximaal aantal personen per groep is 48, groepen met meer dan 48 personen kunnen in verschillende groepen ingedeeld worden.  Prijzen Rib boot Experience 30 minuten, 20 minuten snel varen van ?109,- voor ?59,-Rib boot Experience 60 minuten, 40 minuten snel varen van ?149,- voor ?99,- Wie wil dit nou niet van zijn bucketlist afstrepen? Leuk om cadeau te doen, maar nog leuker om te krijgen! Locaties - Huizen- Amsterdam - Almere Verplicht aan te schaffen bij de uitvoerder:- Huur van een zwemvest, waterdichte jas en een verzekering voor de vaart ? 10,- p.p.

Voorwaarden - Leeftijd vanaf 12 jaar- Onder voorbehoud van weersomstandigheden (bij ?extreem? slecht weer kan er niet worden gevaren, er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt).- Het ticket is geldig t/m 31 december 2021.

Optionele kosten - Weekendtoeslag ? 20,- p.p.- Voorkeurstijd ? 10,- p.p.- Annuleringsverzekering  ? 5,- p.p.- Extra vaartijd, verlengen 20 minuten ? 39,- p.p.- Adrenaline junkie* ? 20,- p.p.*2 voorste stoelen in de boot, voor de echte Adrenaline junkies.

Dit maakt je vaart nog spectaculairder! Hoe werkt het? Stap 1.

Bestel het ticket via de bestelknopStap 2.

Je krijgt het ticket in je mailboxStap 3.

Na bestelling kun je hier (https://www.experienceevents.nl/experiences/varen-in-een-rib-boot-voucher-inleveren/) een reservering plaatsen en je bon verzilveren  

Details Rib boot Experience Amsterdam

  • Uitstapjes
  • Varen
  • Nederland
  • Amsterdam
  • Korting: 46%
  • 109,00
  • €59,00
×

TOP