This website is using cookies
×

Online cursus Basgitaar

- 61%
Online cursus Basgitaar

Online cursus | Basgitaar leren spelen Basgitaar leren spelen was nog nooit zo makkelijk met deze online cursus.

De cursus bestaat uit 60 lessen waar je stap voor stap wordt meegenomen door de lessen om het bas spelen je eigen te maken.

Alle lessen zijn inclusief lesmateriaal, je hebt levenslang toegang tot de lessen en je kunt onbeperkt vragen stellen aan de docent.

Studieprogramma De cursus bevat veel verschillende onderwerpen zoals: - Houding op de basgitaar- Namen van de snaren- Stemmen- Verschillende riff?s- Tips voor een goed geluid- Tabulatuur: hoe lees je dat? - Verschillende liedjes- Ritme oefeningen- Mineur en majeur toonladders- Meespelen met akkoorden- Improviseren- Majeur en mineur arpeggio?s- Spelen met plectrum en nog veel meer  *BREAK* Voordelen: - 100% online, dus studietijd zelf in te delen - Cursus in het Nederlands- 24/7 toegang tot het leden gedeelte- Inclusief lesmateriaal- Levenslang toegang tot de lessen- Onbeperkt vragen stellen aan de docent.

Hoe werkt het? Stap 1.

Druk op de groene bestelknop en rond de bestelling af.Stap 2.

Je ontvangt jouwvoucher per mail.

Mail jouw unieke  vouchercode naar aanbieding@onlinemuziekcursus.nl (mailto:aanbieding@onlinemuziekcursus.nl).Stap 3.

OnlineMuziekCursus stuurt een nieuwe mail met de stappen voor het aanmaken van een account.

Maak een account.

Binnen 24 uur worden de lessen aan je account toegevoegd.

Andere cursussen Naast de online Basgitaarcursus, is er ook een Ukelelecursus (), Drumcursus (), Zangcursus (), Pianocursus () en Gitaarcursus ().

Wil je werken aan je muzikaliteit? Dan is de online Basgitaarcursus van OnlineMuziekCursus.nl (https://onlinemuziekcursus.nl/) iets voor jou.

OnlineMuziekCursus.nl heeft verschillende online muziekcursussen.

Er is een online cursus zingen, (bas)gitaarspelen, ukelele spelen, pianospelen en drummen.

Bij OnlineMuziekCursus.nl betaal je een éénmalig bedrag voor de muziekcursus voor een bepaald aantal lessen en heb je levenslang 24/7toegang op elk gewenst apparaat, zo heb je alle tijd om je lessen te doorlopen, en mocht je daarna verder willen dan zijn er nog vele vervolg lessen.

Details Online cursus Basgitaar

  • Cursus
  • Muziek
  • Merk: Senz
  • Kleur: Groen
  • Korting: 61%
  • 69,95
  • €27,00
×

TOP