This website is using cookies
×

Siemens WT45W492NL warmtepompdroger

- 17%
Siemens WT45W492NL warmtepompdroger

De warmtepompdroger met zelfreinigende condensor die ervoor zorgt dat de droger altijd energie zuinig droogt.\n\nNooit meer uw condensor schoonmaken met de zelfreinigende condensor.\nDe condensor wordt iedere keer grondig schoongemaakt tijdens het drogen.

Verschillende keren.

Het resultaat is een condensor zonder pluizen waarbij het stroomverbruik laag blijft - extreem laag.\n\nIntuïtief te bedienen met een handige extra functie: het grote display met eindtijduitstel\nHet grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen.

U ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid.

Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel.\n\nBijzonder zacht en voorzichtig drogen: softDry trommelsysteem.\nDit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur.

De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was.

De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.\n\nBijzonder zacht voor speciale vezels: het outdoor-droogprogramma.\nSynthethische stoffen moeten voorzichtig behandeld worden, ook tijdens het drogen.

Met name de gelaste naden zijn gevoelig voor warmte.

Daarom houdt het droogprogramma voor outdoorkleding een constante, lage temperatuur aan.\n\nHet eerste 40-minuten droogprogramma van Siemens: superKort 40.\nHet wasgoed dat u heeft gewassen met het superKort 15 wasprogramma is perfect droog in slechts 40 minuten door de optimale temperatuurregeling en de speciale afkoelfase.\n\nAlles drogen van kasjmier tot sportschoenen: de wolkorf.\nDe wolkorf wordt stevig in de machine verankerd in een horizontale positie en draait niet mee met de trommel.

Zachte en gelijkmatige verdeling van de warme lucht zorgt ervoor dat een dikke wollen trui in hooguit twee uur droog is.\n\n- Nooit meer de condensor reinigen en altijd een laag energieverbruik dankzij de zelfreinigende condensor\n- A++: droogt zeer efficiënt\n- Snel klaar met het 40 minuten sneldroog programma (superKort 40)\n- Outdoor programma voor een zachte verzorging van functioneel textiel zoals sport- en outdoorkleding\n- Sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen

Details Siemens WT45W492NL warmtepompdroger

  • Witgoed
  • Drogers
  • Warmtepompdrogers
  • Siemens
  • Korting : 17%
  • 995,00
  • €829,00
×

TOP