This website is using cookies
×

Recreatiepark De Leistert Roggel

Actie
Recreatiepark De Leistert Roggel

Topcamping in hartje Limburg Recreatiepark De Leistert in Roggel in Midden-Limburg heeft prachtige en ruime plaatsen, zowel in de schaduw als in de zon.

Je kunt er kamperen, maar er zijn ook prima accommodaties te huur. Uitdagingen in het water Je vermaakt jezelf zonder twijfel prima op De Leistert.

Zowel binnen als buiten kunnen jij en jouw kinderen spetteren en ravotten in het subtropische zwembad, in het buitengolfslagbad, beide met grote waterglijbanen of kinderbad.

Er is een attractiespeeltuin, een roeivijver, een dagstrand waar je de hele dag kunt vertoeven en een geweldige speeltuin waar kinderen worden uitgedaagd.

De Plaza is the-place-to-be Op de overdekte Plaza, dé ontmoetingsruimte van De Leistert, met prima voorzieningen en horeca met onder meer een pizza-pastaterras is er een heerlijk speellandschap voor de kleintjes.

Een echte uitdaging! Het animatieteam zorgt voor vermaak voor jong en oud.

Toernooitjes, voorstellingen, je kunt het zo gek niet bedenken.

Er is horeca, fietsverhuur, wifi, een supermarkt, bowlingcentrum, visvijver en een aantal sportvelden.

In het grill-barbecuerestaurant van camping De Leistert kan ook de inwendige mens worden verwend. Winkelsteden rondom de Tuin van Limburg Tips voor de omgeving: het schitterende Leudal, wat 'De tuin van Limburg' wordt genoemd, Nationaal Park De Groote Peel, de Maasplassen en het gezellige Roermond met zijn Designer Outlet.

Iets verder liggen de leuke Maasdorpjes, Nationaal Park De Meinweg, Maastricht, Weert en Venlo.

Uiteraard kun je ook in de directe omgeving van de camping wandelen in het licht glooiende landschap en fietsen naar bijvoorbeeld 'De Maasplassen'.

Leuke attracties voor een uitje Attractiepark Toverland in Sevenum, Gaia Zoo in Kerkrade, Plopsa Indoor in Hasselt, Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen en De Peelse Golf in Sevenum zijn vanaf De Leistert goed bereikbaar.

De receptie helpt je graag!

Details Recreatiepark De Leistert Roggel

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Logies
  • Nederland
  • Roggel
  • €284.50
×

TOP