This website is using cookies
×

Wonen - Aluminium

Boeken en kantoorartikelen

Aluminium Korting

Korting Breekmesje 13,5 Cm Geel
Geel breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €3.40
Korting Breekmesje 13,5 Cm Zwart Afbreekmesje uitschuifmesje
Zwart breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €3.40
Korting Breekmesje 13,5 Cm Rood
Rood breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €3.40
Korting Breekmesje 13,5 Cm Blauw Afbreekmesje uitschuifmesje
Blauw breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €3.40
Korting 3 Stuks Breekmesje 13,5 Cm Rood
Rood breekmesje 3 stuks. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €4.70
Korting 3 Stuks Breekmesjes 13,5 Cm Geel
Geel breekmesje 3 stuks. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €4.70
Korting Sleutelhanger Met Pillendoosje Voor Medicatie Medicijnen Meenemen
Een sleutelhanger met pillendoosje, zodat u uw medicatie makkelijk kunt meenemen. Materiaal: aluminium. Afmeting: ca. D 1,5 x L 5 cm. Met schroefsluiting.
 • €4.74
Korting 1x Sleutelhangers Met Huisje In Geschenkverpakking Aluminium 5 X 3,5 Cm Sleutelhangers Housewarming Cadeaus
1x Sleutelhangers met huisje 5 x 3,5 cm. Deze sleutelhangers hebben een formaat van ongeveer 5 x 3,5 x 0,3 cm. De hangers worden geleverd in een geschenkverpakking.
 • €5.10
Korting Sleutelhanger Met Rood Hartje 4 Cm Valentijn Cadeau Valentijnsdag Sleutelhangers
Sleutelhanger met een rood hartje van ca. 4 cm. In het hartje zit een klein zilveren hartje. Leuk om met Valentijn aan iemand te geven. Materiaal: aluminium/staal. Formaat: 4 cm. Exclusief sleutel.
 • €5.25
Korting Sleutelhanger Met Mini Pillenkoker Voor Medicatie Medicijnen Meenemen
Een sleutelhanger met pillendoosje, zodat u uw medicatie makkelijk kunt meenemen. Materiaal: aluminium. Afmeting: ca. 25 x 85 mm. Met schroefsluiting.
 • €5.35
Korting 4x Stuks Karabijnhaak Karabijnhaken 4 Cm Aluminium Snaphooks Carabiners
4x stuks karabijnhaak / karabijnhaken cm. Deze karabijnhaak heeft een soepele scharnier om iets snel te verbinden. Geschikt voor het verbinden van handelskettingen en touwen. Lengte: 4 cm.
 • €5.74
Korting Rode Kartelschaar Met Golfjes Voor Kinderen Knutsel hobbymateriaal Knutselen Zigzag kartelscharen
Een rood met witte kartelschaar met golfjes zigzag, geschikt voor kinderen. Met deze schaar maakt u een leuk kartelrandje aan papier/vouwblaadjes. Afmeting: ca. 15,5 x 6,5 cm. Materiaal: kunststof/aluminium.
 • €5.74
Korting Gele Kartelschaar Met Golven Voor Kinderen Knutsel hobbymateriaal Knutselen Zigzag kartelscharen
Een geel met witte kartelschaar met golven zigzag, geschikt voor kinderen. Met deze schaar maakt u een leuk kartelrandje aan papier/vouwblaadjes. Afmeting: ca. 15,5 x 6,5 cm. Materiaal: kunststof/aluminium.
 • €5.74
Korting Oranje Kartelschaar Met Rechte Hoek zigzag Voor Kinderen Knutsel hobbymateriaal Knutselen Zigzag kartelscharen
Een oranje met witte kartelschaar met rechte zigzag hoek, geschikt voor kinderen. Met deze schaar maakt u een leuk kartelrandje aan papier/vouwblaadjes. Afmeting: ca. 15,5 x 6,5 cm. Materiaal: kunststof/aluminium.
 • €5.74
Korting 5 Stuks Breekmesje 13,5 Cm Rood
Rood breekmesjes 5 stuks. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €6.00
Korting 5 Stuks Breekmesje 13,5 Cm Geel
Geel breekmesje 5 stuks. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
 • €6.00
×

TOP