This website is using cookies
×

Wonen - Blauw Zwart

Schoonmaken

Blauw Zwart Korting

Actie
Korting BK Fortalit braadpan ø 22 cm 2 l
De BK Fortalit braadpan Ø 22 cm is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor het bereiden van volledige gerechten. De braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal en is oersterk, slijtvast en gaat lang mee.
  • €28.99
Actie
Korting BK Easy Basic Ceramic koekenpan Ø 24 cm
Deze BK Easy Ceramic koekenpan van 24 cm heeft een sterke anti-aanbaklaag en is daardoor uitermate geschikt voor het bakken met hogere temperaturen (tot 400°C).
  • €29.99
Actie
Korting BK Fortalit wokpan Ø 28 cm
Klassiek en culinair. Met de BK Fortalit haalt u een echte klassieker in huis op het gebied van bakken en braden. Het geëmailleerd staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee.
  • €33.99
Actie
Korting Tomado Minishop boodschappentrolley blauw
De blauwe Tomado Minishop boodschappenwagen is een klassiek en handig model dat het vervoer van je boodschappen of andere voorwerpen vergemakkelijkt. Gegarandeerd jarenlang plezier van deze boodschappentrolley.
  • €39.99
Actie
Korting BK Cuisson braadpan Ø 20 cm
De BK Cuisson Braadpan Ø 20 cm van ambachtelijk zeer stevig gietijzer is bestand tegen hoge temperaturen, makkelijk schoon te houden en geschikt voor alle warmtebronnen
  • €47.99
Actie
Korting BK Fortalit braadpan ø 36 cm 7,5 l
De BK Fortalit braadpan Ø 36 cm is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor het bereiden van volledige gerechten. De braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal en is oersterk, slijtvast en gaat lang mee.
  • €49.99
Actie
Korting Braun scheerapparaat Series 3 CoolTec CT2s Wet en Dry
De Braun scheerapparaat Series 3 CoolTec CT2s Wet&Dry is het enige elektrische scheerapparaat ter wereld met actieve koelingstechnologie.
  • €134.99
×

TOP