This website is using cookies
×

Wonen - Transparant

Eten en tafelen

Transparant Korting

Actie
Korting Curver Jumbo Multiboxx opbergbox 90 liter transparant
Houdt u van opgeruimd staat netjes? Gebruik dan deze Curver Jumbo Multiboxx opbergbox 90 liter voor al uw (kleine) spulletjes. Zo raakt u niets meer kwijt.
 • €25.99
Actie
Korting Leonardo Puccini witte wijnglazen 56 cl 6 stuks
Het ontwerp van deze Puccini wijnglazen voldoet niet alleen aan de huidige tijdgeest, maar de brede kelk zorgt er ook voor dat de wijnaroma's perfect tot uiting komen. De set bevat 6 glazen met een inhoud van 56 cl.
 • €26.99
Actie
Korting Iris MCB UB opbergbox 35 liter set van 2
Set van 2 stevige, kunststof Iris boxen met een inhoud van 35 liter per stuk. Ideaal om spullen in te bewaren en onder het bed te schuiven.
 • €26.99
Actie
Korting Curver Optima Multiboxx opbergbox 52 liter transparant
Houdt u van opgeruimd staat netjes? Gebruik dan deze Curver Optima Multiboxx opbergbox 52 liter voor al uw (kleine) spulletjes. Zo raakt u niets meer kwijt.
 • €28.49
Actie
Korting Leonardo Puccini rode wijnglazen 6 stuks
Het ontwerp van deze Puccini wijnglazen voldoet niet alleen aan de huidige tijdgeest, maar de brede kelk zorgt er ook voor dat de wijnaroma's perfect tot uiting komen. De set bevat 6 glazen.
 • €28.99
Actie
Korting Pasabahce Timeless longdrinkglazen 45 cl 6 stuks
Vanaf nu drink je iedere frisse drank of cocktail in stijl met deze prachtige Timeless longdrinkglazen. Deze set bestaat uit 6 longdrinks van 45 cl.
 • €29.49
Actie
Korting Iris Modular Clear Box 140 l
Deze transparante opbergbox van Iris heeft een inhoud van maar liefst 140L en is voorzien van een goed sluitend deksel en wieltjes. Super handig voor het opbergen van grote spullen.
 • €29.95
Actie
Korting Blokker waterkoker digitaal BL 10002 Glas 1,7 liter
De Blokker glazen waterkoker BL-10002 beschikt over een digitale temperatuurinstelling. De temperatuur is instelbaar in 5 stappen van 50°C tot 100°C.
 • €29.99
Actie
Korting Curver ladesysteem met wielen 3x 20 liter zwart
Houdt u van opgeruimd staat netjes? Gebruik dan dit Curver ladesysteem met wielen 3x 20 liter voor al uw (kleine) spulletjes. Zo raakt u niets meer kwijt.
 • €29.99
Actie
Korting Pasabahce Timeless champagnecoupes 27 cl 6 stuks
Proost op een feestelijke gelegenheid met deze prachtige Timeless champagnecoupes. En je hoeft zeker niet alleen te drinken, want deze set bestaat namelijk uit maar liefst 6 coupes van 27 cl.
 • €29.99
Actie
Korting Schott Zwiesel Classico rode wijnglazen 54,5 cl 6 stuks
Deze Schott Zwiesel Classico-glazen van 54,5 cl zijn prima voor elke gelegenheid. Het zijn ideale glazen voor het drinken van water, maar ook voor rode wijnen. Deze unieke set bestaat uit 6 glazen.
 • €30.99
Actie
Korting Iris Air Tight Box opbergbox 50 liter transparant
Deze opbergbox van IRIS is luchtdicht afsluitbaar dankzij de speciaal ontworpen deksel en de 6 stevige rode sluitingen. De opbergbox heeft een inhoud van 50 liter en is gemaakt van stevig materiaal.
 • €34.99
Actie
Korting Curver ladesysteem met wielen 4x 20 liter zwart
Houdt u van opgeruimd staat netjes? Gebruik dan dit Curver ladesysteem met wielen 4x 20 liter voor al uw (kleine) spulletjes. Zo raakt u niets meer kwijt.
 • €34.99
Actie
Korting Curver ladesysteem met wielen 5x 20 liter zwart
Houdt u van opgeruimd staat netjes? Gebruik dan dit Curver Ladesysteem met wielen van 5x20L voor al uw (kleine) spulletjes. Zo raakt u niets meer kwijt.
 • €39.99
Actie
Korting Iris Top Box opbergbox 60 liter transparant set van 3
De Topbox opbergboxen van IRIS bestaat uit 3 opbergboxen met elk een inhoud van 60 liter, een klemdeksel en stevige handgrepen. Het heeft een stapelbare modulair systeem en kan wanneer de boxen leeg zijn in elkaar worden genest.
 • €42.99
Actie
Korting Borgonovo Palladio taartplateau op voet incl. deksel Ø 31 cm
Dit sierlijke Palladio taartschotel met stolp presenteert gebak en cake op een chique manier! Deze taartschotel heeft een diameter van 31 cm.
 • €42.99
Actie
Korting Pickwick waterkoker deluxe digitaal Glas 1,7 liter
De Pickwick waterkoker deluxe 1,7L is een snoerloze glazen waterkoker met temperatuurinstelling van 40°C tot 100°C. De waterkoker heeft een inhoud van 1.7 liter en is uitgevoerd met digitale Led
 • €49.99
Actie
Korting Leonardo Puccini glazenset 18 delig
De glazenset Puccini van Leonardo bestaat uit zes rodewijnglazen, zes wittewijnglazen én zes champagneglazen. De glazen zijn vervaardigd uit Teqton glas, sterk en robuust glas dat kristalhelder en krasvast is.
 • €51.99
Actie
Korting Iris Storage Box opbergbox 30 liter transparant set van 6
Deze set bestaat uit 6 transparante opbergboxen. De box is voorzien van een deksel met een kliksluiting en heeft een inhoud van 30L. Dankzij het ontwerp van de box kun je het nesten wanneer het leeg is en dus ruimte besparen.
 • €52.99
Actie
Korting Schott Zwiesel Fortissimo wijnglazenset 18 delig
Haal pure elegantie in huis met deze Fortissimo-geschenkset van Schott Zwiesel. De glazen zijn gemaakt van Tritan-kristalglas en zijn ideaal voor alle gelegenheden. De set bestaat uit 6 rode- en 6 witte wijnglazen en 6 Bourgogne glazen.
 • €79.99
×

TOP