This website is using cookies
×

Wonen - Zwart Blauw

Elektronica

Zwart Blauw Korting

Actie
Korting BK Fortalit braadpan Ø 20 cm
De BK Fortalit braadpan Ø 20 cm is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor het bereiden van volledige gerechten.
  • €25.95
Actie
Korting BK Fortalit ovenschaal braadslede 35 cm
Deze BK ovenschaal Fortalit is van stevige kwaliteit en geschikt voor alle warmtebronnen.
  • €25.99
Actie
Korting BK Fortalit koekenpan ø 28 cm
Deze zwarte Fortalit koekenpan van BK is met haar blauwe binnenkant een vaak geziene gast in vele familiekeukens. Het geëmailleerde staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. Deze pan heeft een diameter van 28 cm.
  • €29.49
Actie
Korting BK Fortalit braadpan Ø 24 cm
De BK Fortalit braadpan Ø 24 cm is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor het bereiden van volledige gerechten. De braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal en is oersterk, slijtvast en gaat lang mee.
  • €29.95
Actie
Korting BK Fortalit koekenpan ø 24 cm
Deze zwarte Fortalit koekenpan van BK is met haar blauwe binnenkant een vaak geziene gast in vele familiekeukens. Het geëmailleerde staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. Deze pan heeft een diameter van 24 cm.
  • €30.99
Actie
Korting BK Fortalit braadpan Ø 26 cm
De BK Fortalit braadpan Ø 26 cm is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor het bereiden van volledige gerechten. De braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal en is oersterk, slijtvast en gaat lang mee.
  • €32.95
Actie
Korting BK Fortalit braadpan Ø 28 cm
De BK Fortalit braadpan Ø 28 cm is ideaal voor het bakken, sudderen of stoven van vlees of voor het bereiden van volledige gerechten. De braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal en is oersterk, slijtvast en gaat lang mee.
  • €37.95
Actie
Korting BK Fortalit braadpan ø 30 cm 5 l
De BK Fortalit braadpan (Ø 30 cm) is gemaakt van geëmailleerd staal en is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. De warmte wordt goed geleid en de pan werkt daardoor energiezuinig en snel. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen.
  • €46.99
Actie
Korting Numatic Henry Next stofzuiger HVN 206 11 royal blue
De Numatic Henry Next stofzuiger HVN-206-11 - royal blue is het meest complete model en tevens de opvolger van de Henry Plus. De HVN-206-11 is de Next Generation.
  • €191.00
Actie
Korting Numatic Henry Next stofzuiger HVN 201 11 blauw
De Numatic Henry Next stofzuiger HVN-201-11 - blauw is het meest complete model en tevens de opvolger van de Henry Plus. De HVN-201-11 is de Next Generation.
  • €199.00
×

TOP