This website is using cookies
×

Wonen - Baden en slapen - Badtextiel - Handdoeken washandjes

Baden en slapen

Baden en slapen - Badtextiel - Handdoeken washandjes Korting

Actie
Korting Seahorse Pure Baddoek 3 stuks Blauw
Verwen je huid met de zachtheid van de Pure baddoeken van Seahorse. De luxe baddoeken, in de kleur blauw, voelen rijk aan en zijn afgewerkt met een moderne rand. De baddoeken zijn vervaardigd van een zware 550 gram/m2 badstof katoen.
  • €25.99
Actie
Korting Seahorse Pure Baddoek 3 stuks Zwart
Verwen je huid met de zachtheid van de Pure baddoeken van Seahorse. De luxe baddoeken, in de kleur zwart, voelen rijk aan en zijn afgewerkt met een moderne rand. De baddoeken zijn vervaardigd van een zware 550 gram/m2 badstof katoen.
  • €29.99
Actie
Korting Seahorse Pure 3x Baddoek plus 1x Douchelaken Laurel
Verwen jezelf met deze Seahorse Pure baddoeken en douchelaken set. Met de baddoeken en douchelaken van Seahorse Pure streel je de huid en haal je echte kwaliteit in huis.
  • €44.99
Actie
Korting Seahorse Pure 3x Baddoek plus 1x Douchelaken Zwart
Verwen jezelf met de Pure badset van Seahorse. De luxe baddoeken en douchelaken strelen de de huid met zachtheid. De hoogwaardige badstof-katoen voelt behaaglijk en rijk dankzij de zware 550 gram/m2 kwaliteit.
  • €44.99
Actie
Korting Seahorse Pure set 3 washandjes plus 3 baddoeken plus 1 douchelaken Graphite
De Pure badset van Seahorse is vervaardigd van een zware 550 grams badstof katoen. De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een optimaal vocht absorberend vermogen. De grijze set bestaat uit 3 washandjes, 3 douchelakens en een douchelaken.
  • €52.99
×

TOP