This website is using cookies
×

Wonen - Eten en tafelen - Bestek

Eten en tafelen

Eten en tafelen - Bestek Korting

Actie
Korting Zilverstad Nijntje Dierentuin kinderbestek 4 delig
Kindercouvert 4-delig Nijntje dierentuin. Deze 4-delige bestekset is speciaal ontwikkeld voor de film van Nijntje, die zich in de dierentuin afspeelt.
 • €25.99
Actie
Korting BK Waal tafelmessen 6 stuks
BK Waal bestek is een ongecompliceerd bestek met een tijdloze uitstraling. Doordat de onderdelen van dit bestek los verkrijgbaar zijn, kun je jouw bestek voor elke gelegenheid zelf samenstellen. Deze set bestaat uit 6 tafelmessen.
 • €25.99
Actie
Korting BK Amstel tafellepels 6 stuks
Deze BK Amstel 6 tafellepels C1027.6TL zijn een modern bestek met een klassieke touch. Sierlijk maar functioneel design dat prettig in de hand ligt. Het zilverkleurige bestek is gemaakt van staal en is vaatwasmachinebestendig.
 • €26.99
Actie
Korting Zilverstad Nijntje kinderbestek 4 delig
Populaire 4-delige bestekset van het wereldberoemde konijntje Nijntje, getekend door Dick Bruna. Op ieder bestekonderdeel staat de afbeelding van Nijntje.
 • €27.49
Actie
Korting Amefa Pearl bestekset 24 delig 6 persoons
De Amefa Pearl bestekset heeft een klassiek model. Het ontwerp heeft rondom het heft een decoratieve rand welke een rij parels vertegenwoordigd zoals dat in de 18e eeuw gebruikelijk was. Deze set is 24-delig en is geschikt voor 6 personen.
 • €28.99
Actie
Korting Amefa pizza steakset 18 delig 9 persoons
De Amefa 18-delige pizza/steakset heeft traditioneel gevormd steakbestek met geklonken handvat. De messen zijn vlijmscherp door de fijne kartels, waarmee het snijden van je vlees een eenvoudige opgave wordt.
 • €29.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons stonewash
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Door een speciale behandeling krijgt het nieuwe roestvrijstalen bestek een vintage en 'stonewashed' look. Het bestek krijgt hierdoor een rustieke en retro uitstraling.
 • €29.99
Actie
Korting BK Waal dessertmessen 6 stuks
BK Waal bestek is een ongecompliceerd bestek met een tijdloze uitstraling. Doordat de onderdelen van dit bestek los verkrijgbaar zijn, kun je jouw bestek voor elke gelegenheid zelf samenstellen. Deze set bestaat uit 6 dessertmessen.
 • €29.99
Actie
Korting BK Waal dessertvorken 6 stuks
BK Waal bestek is een ongecompliceerd bestek met een tijdloze uitstraling. Doordat de onderdelen van dit bestek los verkrijgbaar zijn, kun je jouw bestek voor elke gelegenheid zelf samenstellen. Deze set bestaat uit 6 dessertvorken.
 • €31.49
Actie
Korting BK Vliet tafelvorken 6 stuks
Deze BK Vliet 6 tafelvorken C1450.6TV zijn een verrassend, ongecompliceerd en tijdloos bestek. Voor jarenlang plezierig gebruik tijdens elk diner. Het zilverkleurige bestek is gemaakt van staal en is vaatwasmachinebestendig.
 • €33.49
Actie
Korting Bestekset 16 delig 4 persoons mat zwart
Deze zwarte bestekset bestaat uit 16 delen en is geschikt voor 4 personen. Het bestek heeft een matte en glanzende afwerking en is vaatwasmachinebestendig.
 • €33.99
Actie
Korting Amefa Eclat bestekset 24 delig 6 persoons zwart
Deze zwarte Amefa Eclat bestekset is 24-delig en heeft een heldere en diepe kleur. Het heeft een moderne uitstraling en geeft jouw tafel kleur. De set, geschikt voor 6 personen, bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels.
 • €34.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons koper
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Koper is één van de trendkleuren van dit moment. De kleur is goed te combineren met ijsblauw, oudroze, wit, zwart, goud en zilver en hout, ook in je tafelsetting.
 • €34.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons champagne
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Champagne is één van de trendkleuren van dit moment. Je kan met Amefa Vintage champagne bestek mooie combinaties maken en een eigen sfeer creëren.
 • €35.99
Actie
Korting Amefa Timo bestekset 24 delig 6 persoons
Deze 24-delige, 6-persoons bestekset van model Timo heeft zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven. Het bestek heeft een hoogglans afwerking.
 • €39.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons zwart
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Zwart is één van de trendkleuren van dit moment. De kleur is goed te combineren met koper, wit, goud, zilver en hout, ook in je tafelsetting.
 • €39.99
Actie
Korting Sola Luciana bestekset 6 persoons 50 delig
Bestekset Luciana is aan menig gezinstafel een graag geziene gast en qua prijs-kwaliteitverhouding ook zeer geschikt als starters set. Dit moderne bestek wordt getypeerd door een sierlijke, subtiele welving.
 • €41.99
Actie
Korting Amefa Martin bestekset 16 delig 4 persoons
De Amefa Martin 16-delige bestekset oogt strak en stijlvol vanwege het gladde design zonder verdere versieringen. Ideaal voor de moderne tafelsetting en geschikt voor 4 personen. Is gemaakt van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.
 • €42.99
Actie
Korting Sola Donau bestekset 6 persoons 24 delig
Deze Sola Donau bestekset bestaat uit 24 delen en is geschikt voor 6 personen. Donau is op het oog een slank en rank model, maar je voelt meteen dat je kwaliteitsbestek in handen hebt.
 • €46.99
Actie
Korting Sola Bolero bestekset 6 persoons 50 delig
Met zijn trendy uitstraling past de Bolero bestekset perfect in een modern ingerichte woning.
 • €49.99
Actie
Korting Amefa Martin bestekset 24 delig 6 persoons
De Amefa Martin 24-delige bestekset oogt strak en stijlvol vanwege het gladde design zonder verdere versieringen. Ideaal voor de moderne tafelsetting en geschikt voor 6 personen. Is gemaakt van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.
 • €49.99
Actie
Korting Amefa Moderno bestekset 24 delig 6 persoons
De Amefa Moderno 24-delige bestekset is een strak en subtiel model en heeft zodoende een moderne en tijdloze uitstraling. Het bestek heeft een hoogglans afwerking en is geschikt voor 6 personen. Deze bestekset is vaatwasmachinebestendig.
 • €53.99
Actie
Korting Gero Klassiek bestekset 60 delig 6 persoons
Deze Gero Klassiek bestekset bestaat uit 60 delen en is geschikt voor 6 personen. Met deze bestekset haal je een zeer complete bestekset met een klassiek ontwerp in huis. het bestek is van RVS en vaatwasmachinebestendig.
 • €55.99
Actie
Korting Amefa Fleur bestekset 24 delig 6 persoons
Deze 24-delige, 6-persoons bestekset van model Fleur heeft een delicate decoratie rondom het heft wat zorgt voor een sierlijke uitstraling. Het bestek heeft een hoogglans afwerking.
 • €59.99
Actie
Korting Amefa Martin bestekset 40 delig 6 persoons
De Amefa Martin 40-delige bestekset oogt strak en stijlvol vanwege het gladde design zonder verdere versieringen. Ideaal voor de moderne tafelsetting en geschikt voor 6 personen. Is gemaakt van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.
 • €74.99
Actie
Korting Amefa Moderno bestekset 40 delig 6 persoons
De uitgebreide Amefa Moderno bestekset is een strak en subtiel model en heeft zodoende een moderne en tijdloze uitstraling. Het bestek heeft een hoogglans afwerking. De set is 40-delig, geschikt voor 6 personen en vaatwasmachinebestendig.
 • €77.99
Actie
Korting Gero Trendy bestekset 87 delig 9 persoons
Deze 87-delige Gero Trendy bestekset is geschikt voor 9 personen en bevat al het bestek dat je nodig hebt. Het bestek heeft een perfecte grip en is vaatwasmachinebestendig.
 • €78.99
Actie
Korting Sola Donau bestekset 6 persoons 50 delig
Op het oog een slank en rank model, maar je voelt meteen dat je kwaliteitsbestek in handen hebt. Donau bestek heeft een verfijnd design, maar ligt verrassend zwaar in de hand. Sierlijke uitstraling met een gevoel van luxe.
 • €79.99
Actie
Korting Sola Capri bestekset 6 persoons 50 delig
Modern, maar niet te uitgesproken trendy. Dat maakt Capri Poli tot een tijdloos bestek. Dit model past in elke setting. Op een wit damasten tafelkleed, maar ook op een ruwhouten keukentafel.
 • €83.99
Actie
Korting BK Waal bestekset 16 delig 4 persoons
BK Waal is een minimalistisch 16-delig bestek voor 4 personen met Bourgondische trekjes. De heften en stelen zijn ovaal en lopen taps toe.
 • €84.99
×

TOP