This website is using cookies
×

Wonen - Eten en tafelen - Bestek - Besteksets

Eten en tafelen

Eten en tafelen - Bestek - Besteksets Korting

Actie
Korting Bestekset 16 delig 4 persoons goud
Deze goudkleurige bestekset bestaat uit 16 delen en is geschikt voor 4 personen. Het bestek heeft een glanzende afwerking en is vaatwasmachinebestendig.
 • €26.49
Actie
Korting Gero Modern bestekcassette 24 delig 4 persoons
Gero heeft voor iedereen het juiste bestek. Deze Gero bestekset bestaat uit 24 delen, zo heb je het juiste tafelgereedschap in huis voor 4 personen.
 • €27.99
Actie
Korting Amefa Pearl bestekset 24 delig 6 persoons
De Amefa Pearl bestekset heeft een klassiek model. Het ontwerp heeft rondom het heft een decoratieve rand welke een rij parels vertegenwoordigd zoals dat in de 18e eeuw gebruikelijk was. Deze set is 24-delig en is geschikt voor 6 personen.
 • €28.99
Actie
Korting Amefa pizza steakset 18 delig 9 persoons
De Amefa 18-delige pizza/steakset heeft traditioneel gevormd steakbestek met geklonken handvat. De messen zijn vlijmscherp door de fijne kartels, waarmee het snijden van je vlees een eenvoudige opgave wordt.
 • €29.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons stonewash
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Door een speciale behandeling krijgt het nieuwe roestvrijstalen bestek een vintage en 'stonewashed' look. Het bestek krijgt hierdoor een rustieke en retro uitstraling.
 • €29.99
Actie
Korting Bestekset 16 delig 4 persoons mat zwart
Deze zwarte bestekset bestaat uit 16 delen en is geschikt voor 4 personen. Het bestek heeft een matte en glanzende afwerking en is vaatwasmachinebestendig.
 • €31.49
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons koper
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Koper is één van de trendkleuren van dit moment. De kleur is goed te combineren met ijsblauw, oudroze, wit, zwart, goud en zilver en hout, ook in je tafelsetting.
 • €34.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons champagne
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Champagne is één van de trendkleuren van dit moment. Je kan met Amefa Vintage champagne bestek mooie combinaties maken en een eigen sfeer creëren.
 • €35.99
Actie
Korting Amefa Eclat bestekset 24 delig 6 persoons zwart
Deze zwarte Amefa Eclat bestekset is 24-delig en heeft een heldere en diepe kleur. Het heeft een moderne uitstraling en geeft jouw tafel kleur. De set, geschikt voor 6 personen, bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels.
 • €35.99
Actie
Korting Amefa Timo bestekset 24 delig 6 persoons
Deze 24-delige, 6-persoons bestekset van model Timo heeft zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven. Het bestek heeft een hoogglans afwerking.
 • €39.99
Actie
Korting Sola Luciana bestekset 6 persoons 50 delig
Bestekset Luciana is aan menig gezinstafel een graag geziene gast en qua prijs-kwaliteitverhouding ook zeer geschikt als starters set. Dit moderne bestek wordt getypeerd door een sierlijke, subtiele welving.
 • €41.99
Actie
Korting Amefa Martin bestekset 16 delig 4 persoons
De Amefa Martin 16-delige bestekset oogt strak en stijlvol vanwege het gladde design zonder verdere versieringen. Ideaal voor de moderne tafelsetting en geschikt voor 4 personen. Is gemaakt van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.
 • €42.99
Actie
Korting Amefa Manille bestekset 16 delig 4 persoons zwart
Deze Amefa Manille bestekset is 16 delig en geschikt voor 4 personen. Zwart is één van de trendkleuren van dit moment. De kleur is goed te combineren met koper, wit, goud, zilver en hout, ook in je tafelsetting.
 • €44.99
Actie
Korting Sola Donau bestekset 6 persoons 24 delig
Deze Sola Donau bestekset bestaat uit 24 delen en is geschikt voor 6 personen. Donau is op het oog een slank en rank model, maar je voelt meteen dat je kwaliteitsbestek in handen hebt.
 • €46.99
Actie
Korting Amefa Vintage bestekset 24 delig 6 persoons champagne
Het Amefa Vintage champagnekleurige bestek heeft zachte lijnen en vloeiende rondingen. Champagne is één van de trendkleuren van dit moment. Deze bestekset is voor 6 personen en bestaat uit 24 delen.
 • €48.99
Actie
Korting Sola Bolero bestekset 6 persoons 50 delig
Met zijn trendy uitstraling past de Bolero bestekset perfect in een modern ingerichte woning.
 • €49.99
Actie
Korting Amefa Martin bestekset 24 delig 6 persoons
De Amefa Martin 24-delige bestekset oogt strak en stijlvol vanwege het gladde design zonder verdere versieringen. Ideaal voor de moderne tafelsetting en geschikt voor 6 personen. Is gemaakt van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.
 • €49.99
Actie
Korting Amefa Moderno bestekset 24 delig 6 persoons
De Amefa Moderno 24-delige bestekset is een strak en subtiel model en heeft zodoende een moderne en tijdloze uitstraling. Het bestek heeft een hoogglans afwerking en is geschikt voor 6 personen. Deze bestekset is vaatwasmachinebestendig.
 • €53.99
Actie
Korting Gero Klassiek bestekset 60 delig 6 persoons
Deze Gero Klassiek bestekset bestaat uit 60 delen en is geschikt voor 6 personen. Met deze bestekset haal je een zeer complete bestekset met een klassiek ontwerp in huis. het bestek is van RVS en vaatwasmachinebestendig.
 • €55.99
Actie
Korting Amefa Fleur bestekset 24 delig 6 persoons
Deze 24-delige, 6-persoons bestekset van model Fleur heeft een delicate decoratie rondom het heft wat zorgt voor een sierlijke uitstraling. Het bestek heeft een hoogglans afwerking.
 • €59.99
Actie
Korting Amefa Martin bestekset 40 delig 6 persoons
De Amefa Martin 40-delige bestekset oogt strak en stijlvol vanwege het gladde design zonder verdere versieringen. Ideaal voor de moderne tafelsetting en geschikt voor 6 personen. Is gemaakt van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.
 • €74.99
Actie
Korting Amefa Moderno bestekset 40 delig 6 persoons
De uitgebreide Amefa Moderno bestekset is een strak en subtiel model en heeft zodoende een moderne en tijdloze uitstraling. Het bestek heeft een hoogglans afwerking. De set is 40-delig, geschikt voor 6 personen en vaatwasmachinebestendig.
 • €77.99
Actie
Korting Gero Trendy bestekset 87 delig 9 persoons
Deze 87-delige Gero Trendy bestekset is geschikt voor 9 personen en bevat al het bestek dat je nodig hebt. Het bestek heeft een perfecte grip en is vaatwasmachinebestendig.
 • €78.99
Actie
Korting Sola Capri bestekset 6 persoons 50 delig
Modern, maar niet te uitgesproken trendy. Dat maakt Capri Poli tot een tijdloos bestek. Dit model past in elke setting. Op een wit damasten tafelkleed, maar ook op een ruwhouten keukentafel.
 • €83.99
Actie
Korting Sola Bali bestekset 6 persoons 50 delig
Met zijn trendy uitstraling past de Bali bestekset perfect in een modern ingerichte woning. En zodra je het oppakt voel je direct dat je kwaliteit in handen hebt.
 • €84.99
Actie
Korting Sola Lotus bestekset 6 persoons 50 delig
De Lotus bestekset is een echte designtopper. En over trendy gesproken: het mes kun je gewoon plat op tafel leggen, maar ook een kwartslag draaien. Met de snijrand naar beneden is het een stijlvolle eye-catcher.
 • €87.99
Actie
Korting Amefa Colorado bestekset 24 delig 6 persoons
Deze Amefa Colorado bestekset is 24-delig en geschikt voor 6 personen. Het biedt eenvoudige, subtiele en elegante vormen en luxe uitstraling. De set bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels. Is vaatwasmachinebestendig.
 • €87.99
Actie
Korting Gero Charmant bestekset 100 delig 10 persoons
Dit 10-persoons Gero Charmant bestek bestaat uit 100 delen en is daarmee een zeer complete bestekset. Het bestek heeft een perfecte grip, is bestand tegen voedingszuren en vaatwasmachinebestendig.
 • €88.99
Actie
Korting Sola Livorno bestekset 6 persoons 50 delig
Bestekmodel Livorno is uitgevoerd in edelstaal 18/10. Qua vormgeving mooi door zijn eenvoud !Dankzij de ronde vormen ligt het bestek aangenaam in de hand. Livorno is een model voor jong en oud en daarmee ideaal voor het gehele gezin.
 • €89.99
Actie
Korting Sola Privilege bestekset 6 persoons 50 delig
Hecht je waarde aan kwaliteit en luxe, maar hoef je daar niet per se mee te pronken? Met een Privilege bestek schaf je het voorrecht aan van een leven lang tafelen in luxe. Degelijke chique, waar je nooit op uitgekeken raakt.
 • €89.99
×

TOP