This website is using cookies
×

Wonen - Eten en tafelen - Glazen - Wijnglazen

Eten en tafelen

Eten en tafelen - Glazen - Wijnglazen Korting

Actie
Korting Leonardo Puccini witte wijnglazen 56 cl 6 stuks
Het ontwerp van deze Puccini wijnglazen voldoet niet alleen aan de huidige tijdgeest, maar de brede kelk zorgt er ook voor dat de wijnaroma's perfect tot uiting komen. De set bevat 6 glazen met een inhoud van 56 cl.
  • €26.99
Actie
Korting Leonardo Puccini rode wijnglazen 6 stuks
Het ontwerp van deze Puccini wijnglazen voldoet niet alleen aan de huidige tijdgeest, maar de brede kelk zorgt er ook voor dat de wijnaroma's perfect tot uiting komen. De set bevat 6 glazen.
  • €27.99
Actie
Korting Schott Zwiesel Classico rode wijnglazen 54,5 cl 6 stuks
Deze Schott Zwiesel Classico-glazen van 54,5 cl zijn prima voor elke gelegenheid. Het zijn ideale glazen voor het drinken van water, maar ook voor rode wijnen. Deze unieke set bestaat uit 6 glazen.
  • €30.99
Actie
Korting Leonardo Puccini glazenset 18 delig
De glazenset Puccini van Leonardo bestaat uit zes rodewijnglazen, zes wittewijnglazen én zes champagneglazen. De glazen zijn vervaardigd uit Teqton glas, sterk en robuust glas dat kristalhelder en krasvast is.
  • €51.99
Actie
Korting Schott Zwiesel Fortissimo wijnglazenset 18 delig
Haal pure elegantie in huis met deze Fortissimo-geschenkset van Schott Zwiesel. De glazen zijn gemaakt van Tritan-kristalglas en zijn ideaal voor alle gelegenheden. De set bestaat uit 6 rode- en 6 witte wijnglazen en 6 Bourgogne glazen.
  • €79.99
×

TOP