This website is using cookies
×

Wonen - Koken en bakken

Koken en bakken

Koken en bakken Korting

Korting 6x Krijtbord Voorraadkast Etiketten stickers Herschrijfbaar 7 X 3 Cm Keuken Labels Schoolbordverf Stickers
Set van 6x stuks krijtbordstickers 7 cm. Gebruik deze stickers om orde te scheppen in de voorraadkast of keukenkastjes door alles individueel te labelen.
  • €4.74
Korting Voordelige Witte Eiersnijder Rvs 17 Cm Keuken Benodigdheden Ei Snijden
Voordelige RVS eiersnijder/eisnijder in de kleur wit. Dankzij deze eiersnijder snijdt men gemakkelijk een ei in plakjes. Materiaal: kunststof en RVS. Afmeting: 17 x 11 x 2,5 cm.
  • €4.74
Korting 4x Gekleurde Schilmesjes 17 Cm Koken Keukengerei Aardappel Schilmesjes
Een set met 4 gekleurde schilmessen, voor o.a. aardappelen, groente en fruit. Lengte mesjes: ca. 17 cm. Geschikt voor in de vaatwasser. Materiaal: kunststof/RVS. Koken keukengerei aardappelschilmesjes/dunschillers.
  • €4.74
Korting Meat Tenderizer Vleesvermalser
De Meat Tenderizer is een vleesvermalser voor de bereiding van rauw vlees. De vleesprikker zorgt ervoor dat uw vlees sneller gaart en niet taai wordt tijdens de garing.
  • €4.95
Korting 2x Keukenmesjes schilmesjes 16 Cm Rvs Met Houten Handvat
2x Keukenmesjes/schilmesjes 16 cm RVS met houten handvat. Aardappelschilmesjes met houten handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit.
  • €5.00
Korting 36 Gekleurde Ijsstokjes Knutselhoutjes 15 X 2 Cm Knutselstokjes Hobby Houtjes Artikelen
36 gekleurde ijsstokjes knutselhoutjes 15 x 2 cm. Gekleurde stokjes om mee te knutselen. Lengte: ongeveer 15 cm. Breedte: ongeveer 2 cm.
  • €5.10
Korting Invet Kwastje Hout 18 Cm
Invet kwastje/glaceer borstel van hout 18 cm. Houten invet kwastje met natuurlijke haren voor in de keuken. makkelijk bij poffertjes bakken, taart maken en meer.
  • €5.10
Korting Invet Kwastje Hout 18 Cm Bakvorm Insmeer Kwastjes Van Hout 18 Cm
Invet kwastje/glaceer borstel van hout 18 cm. Houten invet kwastje met synthetische haren voor in de keuken. makkelijk bij poffertjes bakken, taart maken en meer.
  • €5.10
Korting Rvs Dunschiller aardappelmesje 16 Cm Keuken kookgerei Aardappels, Groente Of Fruit Schillen Dunschilmesjes
Een dubbelzijdig mesje/dunschiller/dunschilmesje voor het schillen van aardappels, groente en fruit. Afmeting: ca. 16 x 3 cm. Materiaal: RVS, roestvaststaal. Vaatwasser geschikt.
  • €5.35
×

TOP