This website is using cookies
×

In de huidige economische crisis is niemand meer zeker van zijn of haar baan. De werkloosheid stijgt snel en het vinden van een (nieuwe) baan wordt steeds moeilijker.

Juist is deze tijd is het belangrijk om jezelf als werkzoekende te presenteren. Gebruik van internet en sociale media is hierbij enorm belangrijk.

Voor de meeste mensen is fotografie een leuke hobby.

Maar als het verder gaat dan een hobby, dan is het mogelijk om met deze hobby geld te verdienen.

De laatste decennia is het werk in de scheepsbouw afgenomen. Veel van de grote scheepswerven uit het verleden zijn intussen gesloten.

Toch is er in Nederland nog steeds plaats voor vakmensen in de scheepsbouw. Veel werven hebben moeite om aan de juiste vakmensen te komen.

Ben je nog bezig met je technische opleiding, denk dan eens aan een stageplaats in de scheepsbouw. Omdat deze branche zo breed is opgezet, kom je in aanraking met de vele facetten van de scheepsbouw. Als je de stage naar tevredenheid hebt voltooid, kan dit een mooie springplank zijn naar een carriere in de scheepsbouw.

In de huidige economische crisis is niemand meer zeker van zijn of haar baan. De werkloosheid stijgt snel en het vinden van een (nieuwe) baan wordt steeds moeilijker. Het vinden van de juiste wegen is in deze tijd erg belangrijk.

De tijd van een nette sollicitatiebrief is allang voorbij. Het codewoord tegenwoordig is 'Netwerken'. Zorg er voor dat je door zoveel mogelijk toekomstige werkgevers gevonden kunt worden. Hierbij is het internet de plaats om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Werkloos geworden en op zoek naar een nieuwe baan?
Al vele tientallen sollicitatiebrieven geschreven en nooit een reactie ontvangen?

De tijd van een nette sollicitatiebrief is allang voorbij. Het codewoord tegenwoordig is 'Netwerken'.
Zorg er voor dat je door zoveel mogelijk toekomstige werkgevers gevonden kunt worden.
Hierbij is het internet de plaats om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Gebruik van diverse social media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter zijn hierbij noodzakelijk.

×

TOP