This website is using cookies
×

Overnachten in een attractiepark

Een bezoek aan een attractiepark wordt nog leuker als je ook kunt overnachten in het pretpark.

Vaak krijg je in de ochtend eerder toegang tot het park en worden er in de avonduren ook nog aanvullende activiteiten georganiseerd.

Overnachten bij Disneyland Parijs

Disneyland Hotels

Disneyland Parijs heeft diverse themahotels

 • Disneyland Hotel
 • Disney's Hotel New York
 • Disney's Sequoia Lodge
 • Disney's Newport Bay Club
 • Disney's Hotel Cheyenne
 • Disney's Hotel Santa Fe
 • Disney's Davy Crocket Ranch

Overnachten in de Efteling

Eftelinghotel

Het Efteling Hotel is geopend in 1992.  Het Efteling Hotel is een 4-sterrenhotel aan de rand van het Eftelingpark met 123 kamers en 22 themasuites.

Efteling Bosrijk

De efteling heeft sinds 12 december 2009 een eigen bungalowpark 'Het Bosrijk'. Het Bosrijk bestaat uit 203 Dorpshuysen, Boshuysen en appartementen met als Eftelingthema Klaas vaak.

Overnachten bij Europapark

In de buurt van het Zwarte Woud in Duitsland, bij het plaatsje Rust, ligt het grote en mooie Europa Park. Het Europa park is een thema attractiepark en één van de populairste toeristenbestemmingen in Zuid Duitsland. In Europa Park zijn 14 Europese landen nagebouwd met daarin attracties met als thematisering het betreffende land.

Europa Park Parkhotels

Daarnaast heeft het Europapark zelf ook een aantal luxe parkhotels die aan de achterzijde van het park liggen. Deze parkhotels hebben een eigen station waar de monorail van Europapark stopt speciaal voor de hotelgasten.

 • Bell Rock Hotel
 • Colloseo Hotel
 • Santa Isabel Hotel
 • Castillo Alcazar Hotel
 • El Andaluz Hotel

Europa Park appartementen en hotels in Rust

Het dorp Rust bestaat grotendeels uit hotels en appartementen die verhuurd worden aan de parkbezoekers.

Europa Park Camping

Het Camp Resort van Europa-Park bestaat in feite uit twee delen: een gedeelte waar men kan overnachten in ingerichte accommodaties als tipitenten, huifkarren en blokhutten en een campingdeel waar men kan verblijven in de eigen caravan, camper of tent. In het midden liggen de centrale voorzieningen en de Silver Lake Saloon. 

Overnachten in Slagharen

Attractiepark Slagharen, bij ouderen ook nog wel bekend als Ponypark Slagharen,  is een attractiepark voor de hele familie en voor alle leeftijden.

Nieuw in 2016: Cowboy Cottage

Waan je in het Wilde Westen tijdens een verblijf in de nieuwe Cowboy Cottages. Deze gethematiseerde huisjes zijn sfeervol ingericht en geschikt voor een avontuurlijke cowboy of cowgirl met het attractiepark op lasso werpafstand.

Boek hier een Slagharen Wild West verblijf in een Cowboy Cottage Cowboy Cottage Slagharen

Slagharen Familiecamping

De camping biedt het beste uit twee werelden. Je verblijft op een luxe camping met 229 staanplaatsen in de afwisselende omgeving van het Vechtdal en tegelijk heb je alle faciliteiten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen binnen handbereik. Of je nu komt met de camper, caravan of tent, de camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis moderne sanitaire voorzieningen. Alle arrangementen zijn inclusief toegang tot het attractiepark.

Boek hier een verblijf op de Slagharen familiecamping Familiecamping Slagharen

Laatst aangepast op zondag 08 januari 2017 13:42
×

TOP