This website is using cookies
×

Voordelig op vakantie

Met korting op vakantie Met korting op vakantie

Juist op uw vakantie kunnen kortingsacties van toepassing zijn.
Door vooraf goed rond te kijken in de reisgidsen en op de website kan het kortingsbedrag op uw reis behoorlijk oplopen.
Dit begint al bij het boeken, als u vroeg boekt geven veel reisorganisaties een vroegboekkorting.
De zekerheid dat de reis verkocht is voordat de lastminute periode ingaat zorgt er voor dat de reisorganisatie dus al direct een korting geeft.
Bij langer wachten is de kans groot dat de reis al verkocht is, de 'restanten' gaan dan alsnog via de last minute acties weg. Hierbij kunnen de kortingen alsnog enorm oplopen.

Ook worden er mailings met kortingcoupons (voucher) of met een actiecode gebruikt om zo de korting meer persoonlijk te maken.Deze kortingscode geeft b.v. via de website van de reisorganisatie de mogelijkheid om in een bepaalde periode (vaak buiten het hoogseizoen) een extra korting op de reissom te krijgen. Hierdoor is het voor ieder budget mogelijk om een reis op maat te boeken.

Het valt vaak niet mee om tijdens de reguliere schoolvakanties (Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Zomervakantie, Herfstvakantie en Kerstvakantie) korting te krijgen op de accomodatieprijs.
Het reizigersaanbod is dan groot en dan betaal je over het algemeen de hoofdprijs.
Probeer dus als het mogelijk is om buiten deze vastgestelde periodes op vakantie te gaan Dat scheelt vaak honderden Euro's.

Bungalowparken

Centerparcs

Sunparks

Roompot vakantievoordeel

Bungalowparken Duitsland

Vakantiewoningen

Kampeervakantie

Niet meer sjouwen met de campingspullen, uw vakantieverblijf direct klaar bij aankomst, alles achterlaten bij vertrek ? Huur een compleet ingerichte bungalowtent of (sta)Caravan op de mooiste campings van Europa. Vaak zijn dit 4 sterren campings met restaurants, zwembad en animatie.

Huren van een tent of caravan

Campings in Nederland

Vakanties voor speciale doelgroepen

Singlereizen en Groepsreizen

Boot / Cruise

Treinreizen

Sportieve vakanties

Autovakantie

Busreizen

Hotel

Uw hotelvakantie is tegenwoordig ook helemaal zelf samen te stellen. Wilt u eenvoudig met half pension (alleen ontbijt), vol pension (ontbijt + diner) of compleet verzorgt met een \'all inclusive\' hotel waarbij u onbeperkt kunt eten en drinken (sommige drankjes zijn vaak wel uitgesloten). Het is allemaal mogelijk. 

Vliegvakanties

Reisverzekering en recht

 

Laatst aangepast op vrijdag 12 oktober 2018 00:13
×

TOP